divendres, 2 d’abril del 2010

Excusió familiar del CEO

Excursió entre la Vall de Ribes i del Segadell

Diumenge 11 d’abril de 2010



L’excursió és entre els pobles de Ribes de Freser i Pardines seguint la vall del riu Segadell. Durant el recorregut veurem alguns dels cims que dominen la vall: Puigmal, Serra de Montgrony, Tosa d’Alp, Cerviris, Serra Cavallera, etc. Alguns podrem recordar l’indret on, el 1974, el moviment junior d’Oló va fer els campaments de nenes (Pardines) i de nens (Ribes Altes). La combinació de mitja i alta muntanya a la Vall de Ribes permet gaudir d’uns paisatges magnífics.


Sortirem del poble de Ribes, de l’estació de la Cremallera de Núria (Ribes Vila) i seguirem pel passeig de la Margarideta fent un tros de pujada pel Taga fins a la collada de Mas Conill (1146m), seguirem fins el mateix Mas Conill i la cruïlla que porta al veïnat de l’Orri i Can Perpinya. Travessarem el riu pel pont d’Orri, fins Mas Ventós i el poble de Pardines. De tornada visitarem l'ermita del Roser, passarem per Can Nofre, continuarem pel Pla de Coromines, des d’on veurem una panoràmica de la Serra Cavallera amb el Puig Estela i el Taga. Després de passar per diferents masos, ens trobarem al veïnat de Ribes Altesi, al Coll de Jovell, ja sobre Ribes, on hi arribarem pel castell de Sant Pere.


Un recorregut força fàcil amb un desnivell d’uns 300m, hi ha l’opció de quedar-se al poble de Pardines. La durada aproximada és de 3 a 3.30 hores.
HORA i LLOC DE LA SORTIDA: El diumenge a les 7:30h del matí a la Plaça Maria Claret. INFORMACIÓ: Es sortirà amb cotxes propis.

Cal portar esmorzar. Per a + informació centreexcursionistaolo@gmail.com.
Tel.658334460 – 619668063.

Legginhorn

Legginhorn
Alps, 2013 (Andreu Alvarruiz)

Nota

Si tens fotos de la teva última excursió fes-nos-les arribar a centreexcursionistaolo@gmail.com
les penjarem a la web!