dimarts, 2 de març del 2010

Oló Solidari


Oló Solidari amb el poble d'Haití


El passat mes de gener el país caribeny d’Haití va patir uns terratrèmols que van provocar l’esfondrament d’escoles, hospitals i barriades senceres. Des d’Oló no volem restar al marge de la catàstrofe i, per això des de diverses entitats locals s’han programat actes varis per recaptar diners i enviar-los a Haití a través de MANS UNIDES (Bages).

Diumenge 7 de març

A 2/4 de 9: caminada pels voltants d’Oló. Sortida des de l’aparcament de la plaça St. Antoni Mª Claret (7 km aproximadament).

Baix el poble. C/ Maurici Camprubí. Sant Sebastià. El Putxet. Cal Colltort Mirador Sta Eulàlia. Cal Vilar. Baix el poble.

A partir de les 10: esmorzar, pa amb tomàquet i botifarra. Cal treure tiquet prèviament, a l’Ajuntament en horari d’oficina, per un preu de 5 €, fins el dijous, 4 de març. El mateix dia 7 €. A les 11: exhibició de balls de hip-hop a càrrec dels alumnes de l’escola Sesmon d’Oló amb el monitor Lluís Vall, tot seguit hi haurà exhibició de balls a càrrec del mateix monitor.
A les 12: taller d’instruments musicals amb material reciclat amb la col·laboració dels mestres de l’escola Sesmon d’Oló.
Altres: Sorteig varis, de productes que els establiments d’Oló han donat per la causa. Per participar s’oferiran números el mateix dia. Es fa una crida a la població d’Oló per a que col·labori amb el que pugui a través d’aliments o productes varis. Se’n farà un o més paneres i també es sortejaran. Portar-ho al Centre Recreatiu, dissabte, 6 de març (de 10 a 12 i de 5 a 7). Sense previ tiquet d’esmorzar no s’assegura que n’hi hagi el mateix dia.


Legginhorn

Legginhorn
Alps, 2013 (Andreu Alvarruiz)

Nota

Si tens fotos de la teva última excursió fes-nos-les arribar a centreexcursionistaolo@gmail.com
les penjarem a la web!