dilluns, 7 de juny del 2010

V MARXA NOTURNA

Oló- Sant Sebastià - Oló

V MARXA NOTURNA · 54km

DISSABTE 19 DE JUNY DE 2010


Aquest any celebrem la V Marxa Nocturna amb una volta circular. Pujarem la salada i seguirem el camí de Sant Jaume a l’inversa fins a l’Estany i Santa Eulàlia de Riuprimer des d’on ens enfilarem al punt central de la ruta, l’ermita de Sant Sebastià, turó que domina la Plana de Vic i enfronta l’altiplà del Lluçanès. Des d’aquí retornarem cap a Oló passant per la serra de Sant Salvador.

Sant Sebastià màrtir és patró d’Oló; invocat en moltes viles com patró protector contra la pesta; i l’ermita de Sant Sebastià és el lloc històric que va veure, el 17 de maig de 1705, com un grapat de vigatans hi acordaren el Pacte dels Vigatans en el qual es comprometien a donar suport militar a la Gran Aliança i oposar-se a Felip V de Castella.


NATURA i HISTÒRIA:
Camí de Sant Jaume amb la companyia del riu Mèder fins a Sant Sebastià que és referència històrica de primer ordre del passat de Catalunya.

HORA i LLOC DE LA SORTIDA:
19:30h a la Plaça Maria Claret.


PREU:
10€ SOCI – 15€ NO SOCI.. Cal inscriure’s als telèfons d’informació o bé al correu electrònic. La data límit és el 17 de juny. OBSEQUI d’una samarreta.


INFORMACIÓ:
Hi haurà controls i a Oló esmorzarem. És important consultar a la web o al correu electrònic el material necessari a portar. http://www.centreexcursionistaolo.blogspot.com
Per a + informació Tel.658334460 – 619668063 o bé a centreexcursionistaolo@gmail.com

NOTA: Donem la possibilitat de fer la meitat de la ruta fins a Sant Sebastià (27km), això si cadascú s'haurà d'organitzar per la tornada.

Legginhorn

Legginhorn
Alps, 2013 (Andreu Alvarruiz)

Nota

Si tens fotos de la teva última excursió fes-nos-les arribar a centreexcursionistaolo@gmail.com
les penjarem a la web!